GLYNIS TERBORG
EN JETTY MATHURIN
MAISA EN DE MAAN
MYLO FREEMAN
EN MARIA ROMIJN
PRINSES ARABELLA EN DE REUZETAART

Prinses Arabella wil haar verjaardag graag nog een keertje vieren, maar dat duurt nog zo lang..Gelukkig is Omi, de oma van Arabella, wel gauw jarig. De andere prinsenkinderen kennen prinses Omi ook. Ze willen haar graag verrassen. ‘Ik bak een heerlijke taart,’ zegt prinses Sofie. ‘Ik ook! Ik ook!’ roepen de anderen. Elk prinsenkind bakt een lekkere taart. Prinses Omi kijkt haar ogen uit. Maar wie bakt nu de grootste taart voor Omi?

 

Maisa droomt graag. Maisa droomt veel. Maisa lacht graag. Maisa lacht veel. Maisa kijkt graag naar de maan. Meestal is de maan rond... maar soms heeft de maan de vrom van een sikkel. Is de maan dan ziek. Net als Maisa. Misschien heeft maisa superkrachten. Kan ze de maan weer beter maken?

 

Stacey Esajas wilde vanaf jongs af aan al schitteren als actrice voor een groot publiek. Bij het kiezen van een studie koos ze echter voor ‘zekerheid’ en rondde in 2005 de economische HBO opleiding Media & Entertainment af. gelukkig heeft Stacey nooit helemaal afstand gedaan van haar kinderdroom want ze staat nu al ruim acht jaar op verschillende podia als comédienne, actrice en presentratrice. 

STACEY ESAJAS
HOST / PRESENTATOR
MO EL KAMSI
STAND UP COMEDY
KAASCOUSE
MAAK JE EIGEN RAP
Prins Mimoen en prinses Arabella
FOTOGRAAF
STAATSIEPORTRET

PROGRAMMA

 

 

 

Op dit speciale kinderboekenfestival voor prinsen, prinsessen, ridders en jonkvrouwen is er van alles te doen. Je wordt ontvangen met kinderchampagne, er zijn optredens, workshops en nog veel meer.

 

Hieronder een greep uit het programma